Noul Range Rover Evoque a fost lansat oficial în România. Prețurile încep de la 35.500 de euro + TVA

Noua generație a modelului Range Rover Evoque a fost lansată oficial pe piața din România, pe 29 ianuarie 2019, după prezentarea în premieră mondială, care a avut loc la Londra la finalul anului trecut. Continuă lectura „Noul Range Rover Evoque a fost lansat oficial în România. Prețurile încep de la 35.500 de euro + TVA”

Producția lui Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia

Conducerea Jaguar Land Rover a decis ca producția lui Discovery să fie mutată în Slovacia. Reorganizarea companiei la nivelul Regatului Unit încă nu este gata, iar anunțul vine la doar câteva luni după ce oficialii JLR au anunțat că vor să taie 1.000 de joburi din UK și să reducă producția la cele două fabirici de pe teritoriul Marii Britanii. Continuă lectura „Producția lui Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia”

Range Rover SVAutobiography a fost prezentat în Los Angeles

Range Rover a primit în urmă cu câteva luni un facelift binemeritat. Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, constructorului britanic a lansat versiunea Range Rover SVAutobiography.

Continuă lectura „Range Rover SVAutobiography a fost prezentat în Los Angeles”

Un Land Rover Discovery a tractat un TIR cu șapte remorci și o greutate de 110 tone

Land Rover ne demonstrează încă o dată că mașinile pe care le produce sunt capabile de performanțe impresionante. Britanicii au luat un Discovery și l-au trimis în Australia pentru a tracta un autotren.

Continuă lectura „Un Land Rover Discovery a tractat un TIR cu șapte remorci și o greutate de 110 tone”

Land Rover Discovery Sport își măsoară forțele cu o sanie trasă de câini

Land Rover a pregătit un nou clip de promovare pentru Discovery Sport. Britanicii au mers într-un tunel din Finalanda, singurul loc unde vara poți găsi zăpadă în țara nordică. Continuă lectura „Land Rover Discovery Sport își măsoară forțele cu o sanie trasă de câini”

Land Rover ar putea oferi modele produse sub logo-ul SVO

Posibilitatea personalizării unui model contează din ce în ce mai mult. Jaguar a înțeles acest lucru și a demarat proiectul Special Vehicle Operation. Dar iată că zvonurile venite din grădina britanicilor sunt din ce în ce mai interesante. Continuă lectura „Land Rover ar putea oferi modele produse sub logo-ul SVO”

Noul Land Rover Discovery este disponibil și în România

Începând cu luna martie, noua generație Land Rover Discovery va fi disponibilă pentru comandă și în România. Modelul a putut fi admirat pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la New York, însă europenii s-au putut delecta cu noul Discovery, anul trecut la Paris.

Continuă lectura „Noul Land Rover Discovery este disponibil și în România”