Land Rover demarează un nou program de teste cu viitorul Defender. Britanicii au publicat poze noi cu prototipurile camuflate

Pentru a celebra Ziua Mondială Land Rover, brandul britanic a anunțat finalizarea testelor de teren ale noului model Defender, alături de Tusk Trust, în Kenya.

Continuă lectura „Land Rover demarează un nou program de teste cu viitorul Defender. Britanicii au publicat poze noi cu prototipurile camuflate”

Viitorul Land Rover Defender a fost filmat în timpul testelor

Land Rover lucrează la o nouă generație Defender, modelul urmând să fie prezentat până la finalul acestui an. Acum, o serie de fotografi spion au reușit să surprindă un prototip de teste în timpul sesiunilor din nordul Europei. Continuă lectura „Viitorul Land Rover Defender a fost filmat în timpul testelor”

Noul Range Rover Evoque a fost lansat oficial în România. Prețurile încep de la 35.500 de euro + TVA

Noua generație a modelului Range Rover Evoque a fost lansată oficial pe piața din România, pe 29 ianuarie 2019, după prezentarea în premieră mondială, care a avut loc la Londra la finalul anului trecut. Continuă lectura „Noul Range Rover Evoque a fost lansat oficial în România. Prețurile încep de la 35.500 de euro + TVA”

Producția lui Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia

Conducerea Jaguar Land Rover a decis ca producția lui Discovery să fie mutată în Slovacia. Reorganizarea companiei la nivelul Regatului Unit încă nu este gata, iar anunțul vine la doar câteva luni după ce oficialii JLR au anunțat că vor să taie 1.000 de joburi din UK și să reducă producția la cele două fabirici de pe teritoriul Marii Britanii. Continuă lectura „Producția lui Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia”

Range Rover SVAutobiography a fost prezentat în Los Angeles

Range Rover a primit în urmă cu câteva luni un facelift binemeritat. Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, constructorului britanic a lansat versiunea Range Rover SVAutobiography.

Continuă lectura „Range Rover SVAutobiography a fost prezentat în Los Angeles”

Un Land Rover Discovery a tractat un TIR cu șapte remorci și o greutate de 110 tone

Land Rover ne demonstrează încă o dată că mașinile pe care le produce sunt capabile de performanțe impresionante. Britanicii au luat un Discovery și l-au trimis în Australia pentru a tracta un autotren.

Continuă lectura „Un Land Rover Discovery a tractat un TIR cu șapte remorci și o greutate de 110 tone”

Land Rover Discovery Sport își măsoară forțele cu o sanie trasă de câini

Land Rover a pregătit un nou clip de promovare pentru Discovery Sport. Britanicii au mers într-un tunel din Finalanda, singurul loc unde vara poți găsi zăpadă în țara nordică. Continuă lectura „Land Rover Discovery Sport își măsoară forțele cu o sanie trasă de câini”