Mercedes-Benz GLS a primit o nouă generație

Cu ocazia Salonului Auto de la New York, Mercedes-Benz a prezentat noua generație GLS. Cel mai mare SUV disponibil în prezent în oferta constructorului german are o lungime de 5.2 metri și un amtapament de 3.135 de milimetri, cu 60 de milimetri mai mare comparativ cu vechea variantă.

Continuă lectura „Mercedes-Benz GLS a primit o nouă generație”

Mercedes-Benz Clasa V este disponibil în România pentru comenzi. Tracțiunea integrală 4Matic este disponibilă opțional

Noul model Clasa V, cel mai spațios membru al familiei de autoturisme din Stuttgart, este disponibil pentru comenzi în România, primele livrări fiind programate pentru luna iunie. Continuă lectura „Mercedes-Benz Clasa V este disponibil în România pentru comenzi. Tracțiunea integrală 4Matic este disponibilă opțional”

Mercedes-Benz a prezentat GLB Concept, un viitor SUV compact cu 7 locuri

Mercedes-Benz a publicat primele poze cu noul GLB Concept. Prototipul lansat de nemți anticipează un viitorul SUV de serie care va fi poziționat între GLA și GLC.

Continuă lectura „Mercedes-Benz a prezentat GLB Concept, un viitor SUV compact cu 7 locuri”

Mercedes-Benz a prezentat GLC Coupe facelift

La doar câteva săptămâni de la prezentarea lui GLC facelift, Mercedes-Benz a publicat primele fotografii și informații oficiale cu GLC Coupe facelift. Modelul va putea fi văzut în premieră la Salonul Auto de la New York din luna aprilie.

Continuă lectura „Mercedes-Benz a prezentat GLC Coupe facelift”

Mercedes-Benz Clasa V facelift – motor diesel de 239 CP, transmisie automată și 4Matic

În 2014, odată cu premiera Mercedes-Benz Clasa V, a fost introdusă o nouă abordare în materie de design, confort și siguranță pentru segmentul MPV.

Continuă lectura „Mercedes-Benz Clasa V facelift – motor diesel de 239 CP, transmisie automată și 4Matic”

Mercedes-Benz a fost cel mai mare constructor premium din 2018

La fel ca în ultimii ani, și în 2018 duelul în segmentul premium s-a dat între Audi, BMW și Mercedes-Benz. Învingător în lupta la nivel mondial a fost producătorul din Stuttgart. Continuă lectura „Mercedes-Benz a fost cel mai mare constructor premium din 2018”

Noua generație Mercedes-Benz GLS a fost filmată în timpul testelor

Anul acesta, Mercedes-Benz va lansa o nouă generație GLS. Cel mai mare SUV din cadrul gamei constructorului german va primi un design nou, un interior adus la zi și motorizări noi. Continuă lectura „Noua generație Mercedes-Benz GLS a fost filmată în timpul testelor”

Viitorul Mercedes-Benz GLC facelift, spionat în timpul testelor

Planul Mercedes-Benz pentru acest an a fost publicat încă de acum 2 luni, însă pe lista nemților nu figura și viitorul GLC facelift. Cu toate acestea, zvonurile spun că Mercedes-Benz va prezenta versiunea revizuită a SUV-ului său în cursul anului curent. Continuă lectura „Viitorul Mercedes-Benz GLC facelift, spionat în timpul testelor”

Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost anul acesta partenerul evenimentului Festivalului Brazilor de Crăciun

Mercedes-Benz România a susţinut, pentru al cincilea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun, un eveniment unic organizat anual, în decembrie, de Salvaţi Copiii. Noul Sprinter a oferit suport logistic organizatorilor pe parcursul pregătirii evenimentului.

Continuă lectura „Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost anul acesta partenerul evenimentului Festivalului Brazilor de Crăciun”