Opel Grandland X poate fi comandat și cu un nou motor diesel de 130 de cai putere

Opel a anunțat că SUV-ul Grandland X poate fi comandat cu o nouă motorizare diesel. Preluată de pe Peugeot 3008, motorul de 1.5 litri oferă 130 de cai putere și 300 Nm. Continuă lectura „Opel Grandland X poate fi comandat și cu un nou motor diesel de 130 de cai putere”

Opel Grandland X este disponibil în România de la 18.700 de euro

Linii moderne și dinamice, un aspect off-road atrăgător și poziția de ședere înaltă care oferă o vizibilitate bună de jur-împrejur, tipică unui SUV, alături de o mulțime de tehnologii de top și spațiu suficient și confort pentru până la cinci pasageri aventuroși: acesta este noul Opel Grandland X. Continuă lectura „Opel Grandland X este disponibil în România de la 18.700 de euro”

Opel Grandland X – Prima ipoteză de design

Specialiștii de la RM Design au venit cu o primă ipoteză în ceea ce privește look-ul viitorului SUV Opel Grandland X. Din primele randări, vedem clar cum modelul german va prelua o parte dintre elementele pe care azi le admirăm pe Astra. Din păcate, nu știm dacă și aceasta o să fie decizia designerilor germani, dar noi sperăm să ne bucurăm de un astfel de SUV. Continuă lectura „Opel Grandland X – Prima ipoteză de design”