Opel Grandland X poate fi comandat și cu un nou motor diesel de 130 de cai putere

Opel a anunțat că SUV-ul Grandland X poate fi comandat cu o nouă motorizare diesel. Preluată de pe Peugeot 3008, motorul de 1.5 litri oferă 130 de cai putere și 300 Nm. Continuă lectura „Opel Grandland X poate fi comandat și cu un nou motor diesel de 130 de cai putere”

Peste 100.000 de comenzi pentru Opel Crossland X

La doar un an după deschiderea registrelor de comenzi a înregistrat deja vânzări record: peste 100.000 de clienți din Europa au ales Opel Crossland X. Spațios și practic, cu un finisaj modern în două culori: modelul Crossland X are succes pe piața SUV-urilor din segmentul B. Continuă lectura „Peste 100.000 de comenzi pentru Opel Crossland X”

Opel Grandland X este disponibil în România de la 18.700 de euro

Linii moderne și dinamice, un aspect off-road atrăgător și poziția de ședere înaltă care oferă o vizibilitate bună de jur-împrejur, tipică unui SUV, alături de o mulțime de tehnologii de top și spațiu suficient și confort pentru până la cinci pasageri aventuroși: acesta este noul Opel Grandland X. Continuă lectura „Opel Grandland X este disponibil în România de la 18.700 de euro”

Opel a expus Crossland X în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Opel a prezentat noul Crossland X în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cu o lungime de 4,21 metri, noul Crossland X este mai scurt cu 16 centimetri decât un Astra și în același timp mai înalt cu 10 centimetri. Portbagajul măsoară 410 litri, iar prin culisarea banchetei cu 15 centimetri, volumul crește până la 520 de litri. Dacă optezi pentru rabatarea banchetei atunci volumul total ajunge la 1.255 de litri.

Continuă lectura „Opel a expus Crossland X în cadrul Salonului Auto de la Geneva”

Opel Crossland X aduce un aer modern în gama germanilor

Opel a prezentat noul Crossland X, model care vine în completarea ofertei de SUV-uri a germanilor. Crossland X va fi poziționat pe aceeași treaptă cu Mokka X, însă este destinat celor care vor un SUV asoratat cu orașul.

Continuă lectura „Opel Crossland X aduce un aer modern în gama germanilor”

Noul Opel Zafira a fost prezentat în România

Un amestec unic de versatilitate de top și nivel optim de confort a fost caracteristica principală a lui Opel Zafira încă din 1999. Noul Zafira se distinge nu numai prin cunoscutele virtuți ale predecesorilor săi, precum sistemul de scaune Flex7, scaunele față ergonomice certificate AGR, suportul de bicicletă FlexFix sau șasiul adaptiv FlexRide, ci vine cu un nou design atractiv atât la exterior, cât și la interior, care accentuează ambianța spațioasă și oferta impresionantă de conectivitate.

Continuă lectura „Noul Opel Zafira a fost prezentat în România”

Opel Grandland X – Prima ipoteză de design

Specialiștii de la RM Design au venit cu o primă ipoteză în ceea ce privește look-ul viitorului SUV Opel Grandland X. Din primele randări, vedem clar cum modelul german va prelua o parte dintre elementele pe care azi le admirăm pe Astra. Din păcate, nu știm dacă și aceasta o să fie decizia designerilor germani, dar noi sperăm să ne bucurăm de un astfel de SUV. Continuă lectura „Opel Grandland X – Prima ipoteză de design”

Opel Crossland X – Viitorul crossover german care debutează în 2017

Opel a anunțat că în 2017 va lansa 7 modele noi. „Croitorașul cel viteaz” din Russelsheim are și o surpriză pentru fanii crossoverelor: Crossland X. Modelul vine să înlocuiască vechiul Meriva și promite să ofere toate atuurile lui Mokka X.

Continuă lectura „Opel Crossland X – Viitorul crossover german care debutează în 2017”