SUV-ul Macan, cel mai bine vândut model Porsche în 2018

Porsche a publicat rezultatul vânzărilor pe anul trecut, iar lucrurile nu sunt deloc surprinzătoare. Nemții au reușit să vândă 256.255 de mașini, în creștere cu 4% față de rezultatul din 2017. Continuă lectura „SUV-ul Macan, cel mai bine vândut model Porsche în 2018”

Porsche Macan S primește un pachet din partea Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Exclusive Manufaktur, divizia de personalizare a constructorului german, a prezentat un pachet de interior și un kit de exterior dedicat noului Macan S. Continuă lectura „Porsche Macan S primește un pachet din partea Porsche Exclusive Manufaktur”

Porsche Macan S are un V6 de 354 CP

Porsche își extinde gama de SUV-uri compacte cu puternicul Macan S. Noul model al constructorului de mașini sport este echipat cu un nou motor turbo V6 pe benzină, de trei litri, cu filtru de particule. Acesta livrează 260 kW (354 CP) și are un cuplu maxim de 480 Nm, reprezentând o creștere de 10 kW (14 CP) și 20 Nm comparativ cu versiunea anterioară.

Continuă lectura „Porsche Macan S are un V6 de 354 CP”

Start pentru producția de serie a lui Porsche Macan facelift

Porsche a decis ca Macan facelift să fie prezentat în cadrul unui eveniment special desfășurat în Shanghai. De ce? Răspunsul este simplu: piața din China a devenit cea mai mare pentru constructorului german, iar poporul asiatic are nevoie să fie gâdilat corespunzător. Continuă lectura „Start pentru producția de serie a lui Porsche Macan facelift”

Porsche România aniversează 20 de ani de activitate și atinge rezultate record pentru perioada post-criză

Porsche România, cel mai mare importator auto local, aniversează 20 de ani de activitate, timp în care a livrat clienților 455.055 de autoturisme sub mărcile Volkswagen, Audi, Seat sau Skoda. Compania a încheiat anul 2017 cu rezultate record pentru perioada post-criză: cifra de afaceri a crescut până la 638 milioane de euro, cu 16% mai mult față de 2016, în timp ce numărul total de unități vândute în 2017 s-a ridicat la 31.569, reprezentând o creștere de 13% față de anul precedent. Continuă lectura „Porsche România aniversează 20 de ani de activitate și atinge rezultate record pentru perioada post-criză”

Porsche Macan a fost cel mai bine vândut model din gama constructorului german în 2017

Anul 2017 a fost unul excelent pentru Porsche. Nemții au reușit să comercializeze 246.375 de mașini, în creștere față de cele 225.121 de exemplare vândute în 2016. Continuă lectura „Porsche Macan a fost cel mai bine vândut model din gama constructorului german în 2017”

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo este un familist eco de 680 de cai

Porsche a prezentat noul Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Noul model produs de germani are un sistem de propulsie hibrid care folosește un motor pe benzină V8 de 4.0 litri twin-turbo și un alt motor electric de 136 de cai putere. În total, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo oferă 680 de cai putere și 850 de Nm.

Continuă lectura „Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo este un familist eco de 680 de cai”

Porsche nu exclude lansarea unui Cayenne Coupe

Au trecut doar câteva săptămâni de la debutul noii generații Cayenne, iar o serie de informații interesante cu privire la SUV-ul german au și început să apară. Dintr-un interviu acordat de Oliver Blume pentru Autocar aflăm că oficialii Porsche au în plan lansarea unei versiuni coupe. Continuă lectura „Porsche nu exclude lansarea unui Cayenne Coupe”

Faceți cunoștință cu noua generație Porsche Cayenne

Porsche ne-a ținut în suspans cu o serie de teasere foto care au anunțat noua generație Cayenne. Cu doar câteva zile până la debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Porsche a organizat un eveniment special pentru prezentarea noului Cayenne. Continuă lectura „Faceți cunoștință cu noua generație Porsche Cayenne”

Exemplarele de test Porsche Cayenne au parcurs peste 4.3 milioane de kilometri – Poze și clip video

Porsche prezintă noua generație Cayenne pe 29 august, iar debutul în fața publicului va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Dar până atunci, nemții vin cu o serie de imagini din timpul testelor.

Continuă lectura „Exemplarele de test Porsche Cayenne au parcurs peste 4.3 milioane de kilometri – Poze și clip video”