Range Rover poate fi comandat și cu motorul de 3.0 litri benzină de 400 de cai

La începutul anului, Range Rover Sport a primit o nouă motorizare: 3.0 litri benzină cu șase cilindri în linie. Acum, oficialii Land Rover anunță că motorul poate fi comandat și pe versiunea Range Rover. Continuă lectura „Range Rover poate fi comandat și cu motorul de 3.0 litri benzină de 400 de cai”

Noul Range Rover Evoque a fost lansat oficial în România. Prețurile încep de la 35.500 de euro + TVA

Noua generație a modelului Range Rover Evoque a fost lansată oficial pe piața din România, pe 29 ianuarie 2019, după prezentarea în premieră mondială, care a avut loc la Londra la finalul anului trecut. Continuă lectura „Noul Range Rover Evoque a fost lansat oficial în România. Prețurile încep de la 35.500 de euro + TVA”

Viitorul Range Rover Evoque a fost surprins în timpul testelor de pe Nurburgring

Land Rover va lansa până la finalul acestui an o nouă generație Range Rover Evoque. Conform primelor zvonuri, cea de-a doua generație a SUV-ului britanic va împrumuta o serie de detalii exterioare, cât și elemente de interior de pe noul Velar.  Continuă lectura „Viitorul Range Rover Evoque a fost surprins în timpul testelor de pe Nurburgring”

Range Rover Velar este disponibil cu noi motorizări V6

Land Rover vine cu o serie de îmbunătățiri pentru SUV-ul Velar. Britanicii anunță introducerea a două unități V6 de 3.0 litri. Dieselul oferă 275 de cai putere și 625 Nm, în timp ce motorul V6 pe benzină produce 340 de cai putre și 450 Nm. Continuă lectura „Range Rover Velar este disponibil cu noi motorizări V6”

Range Rover Velar a primit distincția de Cea mai Frumoasă Mașină din Lume

Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York. Continuă lectura „Range Rover Velar a primit distincția de Cea mai Frumoasă Mașină din Lume”

Range Rover SV Coupe a fost prezentat oficial

Range Rover SV Coupe reprezinta apogeul gamei constructorului britanic. Cu silueta dramatica in doua usi, acest coupe captivant in patru locuri face aluzie la mostenirea sa legendara, fiind totodata modern si contemporan. În același timp, Range Rover SV Coupe este cel mai exclusivist Range Rover construit vreodata, doar 999 de exemplare urmând să fie asamblate.

Continuă lectura „Range Rover SV Coupe a fost prezentat oficial”

Range Rover SV Coupe – prima imagine cu interiorul viitorului SUV britanic

Land Rover a publicat prima imagine oficială cu viitorul Range Rover SV Coupe. Avem în față un SUV coupe de lux de clasă mare, iar debutul internațional va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Continuă lectura „Range Rover SV Coupe – prima imagine cu interiorul viitorului SUV britanic”

Range Rover SVAutobiography a fost prezentat în Los Angeles

Range Rover a primit în urmă cu câteva luni un facelift binemeritat. Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, constructorului britanic a lansat versiunea Range Rover SVAutobiography.

Continuă lectura „Range Rover SVAutobiography a fost prezentat în Los Angeles”

Viitorul Range Rover facelift ajunge accidental pe internet – Video

Un clip video de prezentare al viitorului Range Rover facelift a ajuns pe internet. Spotul publicitar apare la doar câteva zile de la debutul lui Range Rover Sport facelift, semn că britanicii pregătesc lansarea lui RR facelift.

Continuă lectura „Viitorul Range Rover facelift ajunge accidental pe internet – Video”