Range Rover Velar a primit distincția de Cea mai Frumoasă Mașină din Lume

Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York. Continuă lectura „Range Rover Velar a primit distincția de Cea mai Frumoasă Mașină din Lume”

Range Rover SV Coupe a fost prezentat oficial

Range Rover SV Coupe reprezinta apogeul gamei constructorului britanic. Cu silueta dramatica in doua usi, acest coupe captivant in patru locuri face aluzie la mostenirea sa legendara, fiind totodata modern si contemporan. În același timp, Range Rover SV Coupe este cel mai exclusivist Range Rover construit vreodata, doar 999 de exemplare urmând să fie asamblate.

Continuă lectura „Range Rover SV Coupe a fost prezentat oficial”

Range Rover SV Coupe – prima imagine cu interiorul viitorului SUV britanic

Land Rover a publicat prima imagine oficială cu viitorul Range Rover SV Coupe. Avem în față un SUV coupe de lux de clasă mare, iar debutul internațional va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Continuă lectura „Range Rover SV Coupe – prima imagine cu interiorul viitorului SUV britanic”

Range Rover SVAutobiography a fost prezentat în Los Angeles

Range Rover a primit în urmă cu câteva luni un facelift binemeritat. Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, constructorului britanic a lansat versiunea Range Rover SVAutobiography.

Continuă lectura „Range Rover SVAutobiography a fost prezentat în Los Angeles”

Viitorul Range Rover facelift ajunge accidental pe internet – Video

Un clip video de prezentare al viitorului Range Rover facelift a ajuns pe internet. Spotul publicitar apare la doar câteva zile de la debutul lui Range Rover Sport facelift, semn că britanicii pregătesc lansarea lui RR facelift.

Continuă lectura „Viitorul Range Rover facelift ajunge accidental pe internet – Video”

Range Rover Velar este cel mai nou membru al gamei și debutează la Geneva

Range Rover s-a gândit să mai condimenteze segmentul SUV și să lanseze un nou model. Numele său este Velar și va fi poziționat între Evoque și RR Sport. Ce o să aibă el de făcut? Să ducă un duel crunt cu BMW X4, Mercedes-Benz GLC Coupe, dar mai ales cu Porsche Macan.

Continuă lectura „Range Rover Velar este cel mai nou membru al gamei și debutează la Geneva”

Range Rover Evoque are parte de o actualizare discretă

Oficialii Land Rover au anunțat că actuala generație Range Rover Evoque va primi o serie de modificări minore. Cea mai importantă schimbare o reprezintă introducerea sistemului de infotainment InControl Touch Pro.

Continuă lectura „Range Rover Evoque are parte de o actualizare discretă”

Range Rover SV Autobiography și Evoque Cabrio vin la New York

Oficialii Land Rover au anunțat gama de premiere pregătită pentru Salonul Auto de la New York. Britanicii vor expune în cadrul evenimentului de peste Ocean noile Range Rover SV Autobiography și Evoque Cabrio.

Continuă lectura „Range Rover SV Autobiography și Evoque Cabrio vin la New York”