Skoda a publicat primele fotografii cu viitorul Kamiq

Skoda va lansa noul Kamiq în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul model pregătit de constructorul ceh va fi cel de-al treilea SUV din gama europeană a constructorului din Mlada Boleslav și, totodată, cel mai mic produs de acest fel din gamă.

Continuă lectura „Skoda a publicat primele fotografii cu viitorul Kamiq”

Prima imagine cu interiorul viitorul SUV Skoda Kamiq

Cu puțin timp înaintea premierei mondiale a noii Skoda Kamiq, ce va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, Skoda prezintă pentru prima dată interiorul noului său SUV urban. Habitaclul îmbină caracteristicile ergonomice şi designul emoţional, cu spaţiul generos, specific tuturor modelelor Skoda. Continuă lectura „Prima imagine cu interiorul viitorul SUV Skoda Kamiq”

Skoda a publicat prima imagine teaser cu versiunea de serie a conceptului Vision X

Skoda a publicat prima imagine teaser cu versiunea de serie a conceptului Vision X. Noul model va fi poziționat sub actualul Karoq. Continuă lectura „Skoda a publicat prima imagine teaser cu versiunea de serie a conceptului Vision X”

Skoda Kodiaq și Karoq devin din ce în ce mai populare – cehii nu exclud dublarea producției până în 2025

Skoda traversează o perioadă excelentă. Cehii au reușit, de la an la an, să doboare recorduri de producție, iar acest lucru nu este unul ușor. Continuă lectura „Skoda Kodiaq și Karoq devin din ce în ce mai populare – cehii nu exclud dublarea producției până în 2025”

Skoda Kodiaq RS a devenit cel mai rapid SUV cu 7 locuri de pe Nurburgring

Skoda a publicat o serie de fotografii teaser cu viitorul Kodiaq RS. Dar cehii nu au stat cu mânile în sân și în tot acest timp cât noi am căutat surse care să confirme informațiile despre noul model de performanță, aceștia l-au trimis pe Nurburgring. Continuă lectura „Skoda Kodiaq RS a devenit cel mai rapid SUV cu 7 locuri de pe Nurburgring”