Noua generație Toyota RAV4 a fost prezentată la Paris

Noua generație Toyota RAV4 a fost dezvelită în fața publicului prezent în cadrul Salonului Auto de la Paris. Noul SUV este bazat pe platforma TNGA și are o lungime de 4.600 de mm și un ampatament de 2.690 de mm.

Continuă lectura „Noua generație Toyota RAV4 a fost prezentată la Paris”

Toyota vrea să rupă barierele cu C-HR R-Tuned, un SUV de circuit de 600 de cai

SUV-ul Toyota C-HR se bucură de un succes răsunător, iar acest lucru a intrat în atenția tunerului Dan Gardner. Firma americană a lansat în cadrul SEMA Show din Las Vegas un C-HR de circuit. Continuă lectura „Toyota vrea să rupă barierele cu C-HR R-Tuned, un SUV de circuit de 600 de cai”

Noul Land Cruiser 150 de la Toyota disponibil pentru pre-comenzi

Toyota România anunță lansarea pentru pre-comenzi a noului Land Cruiser 150. Noul Land Cruiser rămâne fidel reputației, ducându-și renumele mai departe cu un design exterior nou, modern și robust, cu un habitaclu mai sofisticat, mai confortabil, precum și cu tehnologii noi, atât pentru deplasări on-road, cât și off-road în siguranță. Continuă lectura „Noul Land Cruiser 150 de la Toyota disponibil pentru pre-comenzi”

Toyota a lansat la Frankfurt ediția specială Hilux Invincible 50

În 2018, Toyota Hilux împlinește 50 de ani de când a intrat pe linia de asamblare. Japonezii au vrut să anticipeze acest moment și au lansat Toyota Hilux Invincible 50 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Continuă lectura „Toyota a lansat la Frankfurt ediția specială Hilux Invincible 50”

Toyota anunță lansarea lui C-HR Hy-Power și a noii generații Land Cruiser

Toyota este unul dintre constructorii care o să fie prezent în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Japonezii vor prezenta în cadrul evenimentului german conceptul unui C-HR sportiv, dar și noua generație Land Cruiser. Continuă lectura „Toyota anunță lansarea lui C-HR Hy-Power și a noii generații Land Cruiser”

Producţia lui Toyota C-HR a demarat la uzina din Turcia

Toyota a prezentat noul SUV C-HR în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an. La nouă luni de la debut, oficialii producătorului japonez au anunțat că modelul C-HR a intrat pe linia de asamblare a uzinei Sakarya, Turcia.

Continuă lectura „Producţia lui Toyota C-HR a demarat la uzina din Turcia”

O Toyota nouă pentru o Tundra cu un milion de mile

Toată lumea știe că modelele Toyota sunt printre cele mai fiabile, iar producătorul japonez încearcă să-și țină fanii cât mai aproape. Cea mai nouă mișcare de acest fel a avut loc în SUA unde proprietarul unei Toyota Tundra cu un milion de mile la bord a primit o surpriză din partea producătorului japonez.

Continuă lectura „O Toyota nouă pentru o Tundra cu un milion de mile”