Volkswagen Amarok primește o versiune de 255 de cai putere

Volkswagen nu vrea sub nicio formă să piardă în fața Mercedes-Benz atunci când vine vorba de segmentul pick-upurilor. După ce Mercedes a lansat Clasa X echipat cu motorul V6 de 3.0 litri și 258 de cai putere, a venit rândul producătorului din Wolfsburg să facă o mutare interesantă. Continuă lectura „Volkswagen Amarok primește o versiune de 255 de cai putere”

Noua generație Volkswagen Touareg a fost prezentată în cadrul SIAB 2018

Noua generație Volkswagen Touareg a fost expusă în premieră internațională la Beijing. Câteva ore mai târziu, SUV-ul constructorului german a fost dezvelit, în premieră pentru publicul european, în cadrul Salonului Internațional Auto București 2018. Modelul poate fi văzut de publicul din România la standul Volkswagen din cadrul SIAB până pe 1 aprilie. Continuă lectura „Noua generație Volkswagen Touareg a fost prezentată în cadrul SIAB 2018”

Apar detalii noi cu privire la un Volkswagen T-Roc R

Volkswagen încă nu renunță la ideea unui SUV sportiv, iar de curând, o nouă serie de informații au apărut cu privire la un posibil T-Roc R. Nu știm care au fost motivele, dar cel mai mic SUV Volkswagen pare să devină primul dintr-o serie lungă de crossovere sportive. Continuă lectura „Apar detalii noi cu privire la un Volkswagen T-Roc R”

Volkswagen Amarok câștigă „International Pick-up Award 2018”

Volkswagen Amarok a câștigat “International Pick-up Award 2018” (IPUA 2018). Asemeni predecesorului său, noul Amarok a reușit să convingă juriul format din jurnaliști specializați în domeniul transporturilor. Continuă lectura „Volkswagen Amarok câștigă „International Pick-up Award 2018””

Volkswagen a prezentat noul SUV T-Roc

Volkswagen a ales să prezinte noul SUV T-Roc cu doar câteva săptămâni înainte de debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Fratele mai mic al lui Tiguan promite un design ceva mai atrăgător decât restul gamei, cu elemente gândite să-l scoată din tiparele pe care deja le cunoaștem.

Continuă lectura „Volkswagen a prezentat noul SUV T-Roc”

Volkswagen T-Roc – Teaser video cu detalii de design

Volkswagen este tot mai aproape de lansarea lui T-Roc, SUV-ul mai mic decât Tiguan. Oficialii nemți spun că noul model va fi expus în premieră pe 23 august, urmând ca debutul internațional să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Viitorul SUV T-Roc o să folosească platforma MQB și o să ofere motorizările din gama Golf și Polo. Până la debutul oficial, iată un nou teaser video cu viitorul T-Roc.

Teaser video cu Volkswagen T-Roc

Volkswagen a publicat un teaser video cu viitorul T-Roc. SUV-ul constructorului german va fi prezentat oficial pe 23 august, iar în clipul pregătit de nemți facem cunoștință cu procesul de design. Cu alte cuvinte, cum o foaie albă de hârtie a ajuns să stea la baza lui T-Roc.

Viitorul SUV T-Roc o să folosească platforma MQB, va avea dimensiuni mai mici decât Tiguan și o să ofere motorizările din gama Golf.