Volkswagen ID Roomzz Concept are 306 cai putere și autonomie de 450 de kilometri

Volkswagen a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul concept ID Roomzz. Prototipul pregătit de nemți vine să continue era ID, familie care va debuta în versiunea de serie în cursul acestui an cu hatchback-ul ID.

Continuă lectura „Volkswagen ID Roomzz Concept are 306 cai putere și autonomie de 450 de kilometri”

Volkswagen T-Cross poate fi comandat în România de la 16.370 de euro

Noul T-Cross poate fi comandat acum în România la distribuitorii Volkswagen din toată țara. Primele 100 de unități T-Cross First Edition care au fost disponibile exclusiv online au fost rezervate integral în doar două luni de clienții din România. Prețul de pornire pe piața din România este de 16.370 de euro cu TVA.

Continuă lectura „Volkswagen T-Cross poate fi comandat în România de la 16.370 de euro”

Volkswagen a produs 5 milioane de unități Tiguan în cadrul fabricii din Wolfsburg

Reprezentanții Volkswagen, dar și fanii mărcii germane, au motive de sărbătoare. SUV-ul Volkswagen Tiguan a fost produs în 5 milioane de unități în cadrul fabricii din Wolfsburg. Continuă lectura „Volkswagen a produs 5 milioane de unități Tiguan în cadrul fabricii din Wolfsburg”

Viitorul SUV de performanță Volkswagen T-Roc, spionat pe Nurburgring

La jumătatea anului trecut au apărut o serie de informații care spuneau că Volkswagen pregătește un SUV de performanță. Ulterior, voci apropiate companiei au scos la iveală faptul că nemții vor lansa un T-Roc R.

Acum, viitorul Volkswagen T-Roc R, primul SUV de performanță dezvoltat de constructorul german, a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe cicuitul de la Nurburgring.

Aceleași surse spun că sub capota lui T-Roc R se va afla un motor de 2.0 litri turbo capabil să genereze peste 300 de cai putere. Sistemul de tracțiune integrală 4Motion o să facă parte din oferta nemților.

Volkswagen T-Cross a fost expus în Concept Store-ul din Plaza România. Modelul poate fi comandat online într-o ediție specială

Noul T-Cross, primul SUV de dimensiuni reduse din portofoliul Volkswagen, a fost arătat oficial la sfârșitul lunii octombrie, în paralel, în trei mari metropole din trei colțuri diferite ale lumii: Amsterdam, Shanghai și Sao Paolo. Începând cu luna decembrie 2018 modelul va fi expus în mall-ul Plaza România, în Concept Store-ul deținut aici de marca de origine germană. Continuă lectura „Volkswagen T-Cross a fost expus în Concept Store-ul din Plaza România. Modelul poate fi comandat online într-o ediție specială”

Volkswagen a publicat o schiță cu conceptul unui pick-up mai mic decât Amarok

Volkswagen pregătește lansarea unui concept cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paulo. Pentru început, nemții vin doar cu o schiță oficială cu viitorul concept, însă lucrurile sunt cât se poate de clare. Continuă lectura „Volkswagen a publicat o schiță cu conceptul unui pick-up mai mic decât Amarok”

Volkswagen a publicat un teaser video cu viitorul SUV T-Cross

Volkswagen se pregătește să mărească gama de SUV-uri cu un nou produs. Numele acestuia este T-Cross și va fi prezentat în toamna anului curent, cel mai probabil într-un eveniment desfășurat în apropierea Salonului Auto de la Paris. Continuă lectura „Volkswagen a publicat un teaser video cu viitorul SUV T-Cross”