Volvo XC60 este cel mai bine vândut model al suedezilor în prima jumătate a anului

În primele șase luni ale anului, Volvo a vândut 317.639 de mașini, în creștere cu 14.4% față de aceeași perioadă a anului trecut. Conform datelor, aceasta a fost cea mai bună jumătate de an din istoria constructorului suedez. Continuă lectura „Volvo XC60 este cel mai bine vândut model al suedezilor în prima jumătate a anului”

Volvo XC90 este cea mai sigură mașină din UK. În 16 ani, nu a fost înregistrat niciun accident fatal

Volvo este una dintre companiile care și-a propus ca în următorii ani, niciun om să nu moară în accidentele în care sunt implicate mașinile produse de ei. Și iată că lucrurile se creionează frumos pentru producătorul suedez. Continuă lectura „Volvo XC90 este cea mai sigură mașină din UK. În 16 ani, nu a fost înregistrat niciun accident fatal”

Ionuț Lupu este noul director executiv al EIT Forum Auto, importatorul Volvo în România

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial și unic importator Volvo pe piața autohtonă, anunță noua structură de conducere: începând cu februarie 2018, Ionuț Lupu preia funcția de Director Executiv. Anterior, Ionuț Lupu a fost General Manager al Diviziei Comerciale in cadrul Honda Trading România. Continuă lectura „Ionuț Lupu este noul director executiv al EIT Forum Auto, importatorul Volvo în România”

Volvo a prezentat noul XC40

Volvo a publicat primele detalii și informații cu noul XC40, cel mai mic SUV al gamei. XC40 este construit pe platforma CMA și va fi oferit cu motoare diesel și benzină, dar și alături de un sistem de propulsie hibrid. În 2019, suedezii spun că vom cunoaște și primul XC40 electric.

Continuă lectura „Volvo a prezentat noul XC40”

O imagine scăpată pe internet ne arată o parte din posteriorul viitorului Volvo XC40

Volvo se pregătește să lanseze noul XC40, un SUV mic care o să preia liniile conceptului 40.1. Din primele informații, viitorul XC40 o să ofere o mulțime de opțiuni de personalizare, asta pentru a atrage și mai mult public tânăr către gama suedezilor. Continuă lectura „O imagine scăpată pe internet ne arată o parte din posteriorul viitorului Volvo XC40”